"Когда вокруг кромешная тьма, наступает необходимость просвещения".

Tere, kallid kaasmaalased!

derevo

Minu nimi on Aleksei Ruljov. Oma elu esimesed kolmkümmend aastat olen ma elanud Kalamajas ja viimased kaheksa aastat elan Koplis. Seepärast olen kursis, millised probleemid on Põhja-Tallinnas. Ma kandideerin Põhja-Tallinna valimisringkonnas Keskerakonna nimekirjas kuigi ei ole selle erakonna liige. Minu number on 1319. Alljärgnevalt on minu põhilised ettepanekud ja programm, mida  on võimalik Teie toetusega realiseerida:

Aleksei4001. Rahvasaadikute aruandlusesüsteemi muutmine: kui saadik ei täida oma valimislubadusi, siis peab kehtima süsteem teda enne tähtaega ära kutsuda.

2. Munitsipaal- ja riigiametnikud, sealhulgas ka saadikud peavad saama miinimumpalka. Praegu meie riigis see võrdub 320 eurole kuus. Kui saadikud elavad paremini, kui tavalised inimesed, siis nendel kaob motivatsioon teha midagi head rahva jaoks. Paljud ametnikud lähtuvad kõigepealt oma isiklikest huvidest ja kasutavad oma ametit oma materiaalse heaolu parendamiseks.  See ei ole inimlik. Meie viime ellu niisuguse süsteemi, kus võim on sunnitud tõstma miinimumpalka, et see oleks inimväärikas ja samas aitaks parendada meie majandusolukorda, mis omakorda tõstab tavaliste inimeste sissetulekut.  Ja mitte mingeid eluaegseid pensioone endistele Riigikogu liikmetele.  Rahva saadikutele – rahvapalka ja -pensooni.  Enne mõtle Isamaale, pärast endale.

3. Lõpetagem eestimaalaste geneetiline hävitamine – alustame tõsiselt võitlema tubaka, alkoholi ja teiste narkootikumite vastu.  Riik saab muidugi tulu aktsiisidest, aga samas saab rahvas parandamatu kahju – inimeste füüsiline ja psühhiline tervis on meie riigis kahjuks halb.   Maailmas on kõik omavahel seotud.

Nimetagem asju oma nimedega: alkohol ja tubakas on ka narkootikumid! Praegu alkoholi müük on lubatud kuni kella 22.00. Ma pakun, et järgmise samm oleks kuni kella 18.00 ning tubakatooted ei tohi olla letis kõige nähtavatel kohtadel.  Statistika näitab, et mürkainete tarbimine väheneb, kui väheneb nende kättesaadavus. Meie teame, et lapsed võtavasd eeskuju täiskasvanutest, seepärast kui me ei muuda olukorda alkoholi ja tubakatoodetega, siis oleme süüdi selles, et ei lõpetanud oma järeltulijate geneetilist hävitamist.

4. Kaitskem Vene Kooli.  Lõpetagem Eesti territooriumil vene keele hävitamine. Vene keel on tähtsuselt ja levikult teine keel Eestis.  Lõpetagem ajaloo ümberkirjutamine!

5. Andkem 90date alguses läbiviidud kinnisvara tagastamise reformi tõttu kannatada saanuile täielik kompensatsioon. 90ndatel suur osa meie riigi elanikest sai löögi: inimesed, kes elasid vanades majades jäid oma elamispinna erastamise õigusest ilma. Linn Keskerakonna juhtimisel on selle probleemi osaliselt lahendanud, eraldades neile munitsipaalkortereid. Samas munitsipaalkorteri üürilepingus on öeldud, et selle elanukul puudub õigus anda see korter üürile kolmandatele isukutele. Sisuliselt tähendab see seda, et üürnikud ei tohi sellest korterist ka kuhugi välja kolida, vastasel korral neist saavad kodutud.

6. Kaitskem seda, mis on juba saavutatud Tallinnas – ilu ja puhtust, ka tasuta ühistransporti ja soodustusi tallinlastele.

7. Vähendada rahvastevaheline pinge ja vastasseis meie riigis, lõpetada meie mõistusega manipuleerimine ja selle surumine saab ainult läbi tõe ja ühiskonna turvalisuse kontseptsiooni levitamise. Rakendada kontseptsioon meie elu kõigis sfäärides, saada teadmisi. Kozma Prutkov ütles: „Me ei saa paljudest asjadest aru mitte sellepärast, et meie mõtlemisvõime on nõrk, vaid sellepärast need asjad ei kuulu meie arusaamade hulka.“

Vastutan personaalselt oma sõnade eest.   Olen valmis vastama valijate ja Jumala ees! Kas me oleme õigluse poolt? Ma olen õigluse poolt! Toetage!

Aleksei Ruljov. Valimisringkond Põhja-Tallinn. Valimisnumber: 1319


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.
Comments:

Оставить комментарий


Thanks: Art-on
Kontakt tel. 55 900 186